trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

  1. 06.09.2012
  2. Kaffe Smagning ved Heksekosten, Silkeborg
  3. Fredag den 7. september vil der blive holdt foredrag og kaffesmagning af Just Coffee hos Heksekosten i Silkeborg. Patrick Beckett fra Just Coffee er tidsted ved Heksekosten mellem kl. 11 og kl. 16. Foredraget vil blandt andet byde på gennemgang af forskellige typer kaffe, kafferistning og ikke mindst bæredygtig handel af kaffe. Der vil i oplægget, blive fortalt om Just Coffees rejser til kaffeproducerende kooperativer i Mellemamerika og betydningen af Fair Trade og Direct Trade.

    Just Coffee er et mindre kafferisteri, beliggende i Roskildeområdet, der gennem de sidste seks år har ristet økologisk kaffe, med vægt på kvalitet og bæredygtig handel. Just Coffee har kaffe fra otte forskellige lande, kaffen bliver ristet og solgt frisk, enten som Single Origin, eller som en del af kaffeblandinger. Kaffen bliver hovedsagelig solgt til specialbutikker og restaurationer og virksomheder.

    Da bæredygtig handel har for Just Coffee høj prioritet, har det altid været et mål, at importere kaffen direkte fra producenten. Igennem de seneste tre år har Just Coffee haft løbende import af kaffe fra Kvindekooperativet La Fem i Nicaragua. I takt med virksomhedens vækst er importen af kaffe fra Nicaragua alene, vokset med ca. 80% årligt. Just Coffee ser frem til at kunne udvide samarbejdet og knytte lignende forbindelser med producenter fra andre lande.

facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke