trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

 1. 27.06.2012
 2. Bondens Marked og Just Coffee
 3. Mød Just Coffee som aflevere gerne en lækkert latte eller sort kaffe. Ellers benytte mulighed for at købe nogle helebønner. Men kom for at se den utrolig smukt miljø omkring Gisselfeld Kloster, og alle de mange fødevareproducenter.

  Markedet er åbent lørdag den 30. juni og søndag 1. juli fra kl. 10 - 16. Entré til Gisselfeld Klosterpark er 50 kr. Børn under 12 år kommer gratis ind. Hunde er velkomne i parken, men ikke i Ridehal og stalde.

  Kig forbi Bondens Marked og mød de nogle og halvtreds stadeholdere, der gerne fortæller historien om deres fødevarer og kunsthåndværk. I kan se, hvem der stilller op her!

  Vi er Danmarks absolut hyggeligste marked for fødevarer og kunsthåndværk af høj kvalitet i de smukkeste og mest unikke omgivelser i Gisselfeld Klosterpark. Meget af markedet er indendørs i Ridehallen, så skulle det regne, så kan man være indendørs.

  Nyd fx også et måltid mad i madteltet, som også er under overdækning. Det er denne gang Martin Guf Becker Rasmussen fra Nose2Tail Madbodega, der står for madserveringen. Martin er også kok på tv2's Godmorgen Danmark og laver rigtig god mad!

facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke