trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

  1. 08.09.2019
  2. Stempel Kaffe: To eksperimenter til
  3. I dag har jeg lavet to eksperimenter med stempelkande. De handlede begge om, hvordan vandet hældes i kanden.

    Min stempelkande er fra bodum og er på 0,9 liter (900 g vand).


    Det, jeg eksperimenterede med, var, hvordan vandet bliver hældt over de friskkværnede kaffbønner.


    I ”pour over” kaffe lavning – som basalt set er ikke-automatisk filterkaffe-brygning – så er det vigtigt, hvordan man hælder vandet over.  


    Se fx et Hario Starter Kit -der er et link nedenfor. 

  1. 03.09.2019
  2. Hvor er vores koffeinfri kaffe?
  3. Som flere har bemærket, er vores Slowdown (koffeinfri) kaffe i øjeblikket udsolgt.


    Men bare rolig, den kommer igen! Vi forventer at have den på hylderne i slutningen af september; måske lidt før hvis vi er heldige. 


    Vi får produceret vores egen koffeinfri kaffe hvert år.

  1. 27.08.2019
  2. Guide til god stempelkandekaffe - sådan får du god kaffe ud af din stempelkande
  3. Stempelkanden er en af de mest brugte måder vores kunder laver deres kaffe. 


    Det er en meget typisk måde - blandt andet fordi man ikke kommer udenom at nævne den danske bodum-kande, når man taler om stempelkandekaffe. 


    På engelsk kaldes denne metode til at lave kaffe for "French Press", selvom 2 italienere tog patent på denne metode i 1929.  



  1. 20.08.2019
  2. Etiopisk kaffe to slags: Del 1, vasket kaffe
  3. Hos Just Coffee rister vi 2 forskellige slags etiopisk kaffe. De to typer kaffe smager meget forskellige, derfor vil vi gerne præsentere dem hver for sig - anden del komme næste uge.   
  1. 16.08.2019
  2. Jyllinge Festival denne weekend
  3. Program, Vejr & Kørselsvejledning: Der er en del vejarbejde i Jyllinge.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.