trees.png
uk1.jpg
skygge-topleft.jpg

Nyheder

 1. 27.06.2019
 2. Gudinderne er på vej...
 3. Kooperativet Las Diosas drives af kvinder, der arbejder tæt sammen med deres tidligere moderskib, NGO'en La Fundation Entre Mujeres (FEM)


  350diosas-gallery3

  Kafferust

  Som nogle af jer måske husker, blev deres kaffeplanter for 4 år siden angrebet af kafferust, en plantesygdom. Det er grunden til, at vi ikke har kunne tilbyde dig denne populære kaffe. Kafferust er et stigende problem for kaffebønder i Mellemamerika, som har arbejdet intenst på at finde en løsning på problemet: De har plantet kaffe af sorter, der er mere resistente, de har udviklet rustspisende mikroorganismer, der kan sprøjtes på planterne, og de har udviklet nye metoder til økologisk jordforbedring.


  Vi har en lang historie med disse fantastiske kvinder. Det er en historie om, hvordan de bliver ved med at kæmpe for deres familie på trods af global opvarmning, kafferust, jordsked, el niño, og at de lever i en udpræget mandschauvinistisk ”Machismo”-kultur. Og det er en historie, om at trods stor modgang, forbliver de kvinder, der bliver ved med at være åbne og hjertelige.


  Sidste nyt er, at Las Diosas i år har kunne høste nok af deres bønner til igen at sælge til os, og der er nu booket plads på et skib med afgang til Europa den 1. juli.


  Fyld posen


  350Denne 65472402_557189571768453_1947520304389554176_n

  Følg med her på siden, og hør mere om disse kvinder, og hør, hvornår du kan fylde denne pose – med gudindernes bønner.


  Læs mere om kooperativet her: https://www.justcoffee.dk/Nicaragua---La-FEM.53.aspx

facebook2.jpg

Køb vores kaffe

statskontrolleret.jpg
skygge-topright.jpg
bund.png

Indstillinger for cookie-samtykke